طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

در این مطلب برای شما عزیزان از سری مقالات بخش آشپزی ، شیرینی پزی ، دکوراسیون و … مطلب جذاب و خواندنی آماده کرده ایم که در ادامه می خوانید. با مجله تفریحی نارگون همراه شوید

پیتزا مرغ و قارچ

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

مواد مورد نیاز:

فیله مرغ: 4 عدد
پنیر موتزارلا (رنده شده): 200 گرم
قارچ (اسلایس شده): 200 گرم
فلفل دلمه ای سبز (نگینی خرد شده): 1 عدد
گوجه فرنگی (اسلایس شده): 2 عدد
ذرت تازه: 100 گرم
زیتون (بدون هسته و اسلایس شده): 50 گرم
کنجد: 50 گرم
پودر آویشن: به میزان لازم
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
قرص عصاره مرغ: 1 عدد
سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
خمیر پیتزا (آماده): 4 عدد
روغن مایع: به میزان لازم

پیتزا مرغ و قارچ

روش پخت:

1. فیله مرغ را به صورت نواری برش دهید. سپس به عصاره مرغ آغشته کنید و با مقداری روغن داخل تابه ای تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

2. کف سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده، بعد خمیر را درون آن بگذارید.

3. سطح خمیر را با سس گوجه فرنگی بپوشانید؛ ولی دقت کنید که کناره های آن به سس آغشته نشود.

4. مقداری پنیر موتزارلا روی سس بپاشید. سپس روی آن مقداری فیلم مرغ (آماده شده)، قارچ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی، ذرت، زیتون، کنجد، پنیر موتزارلا، پودر آویشن، نمک و فلفل قرمز بریزید. (بقیه نان ها را به این ترتیب آماده کنید.)

5. سینی حاوی مواد در در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده حدود 20 دقیقه بگذارید تا بپزد.