طرز تهیه مرغ کبابی در فر

طرز تهیه مرغ کبابی در فر

در این مطلب برای شما عزیزان از سری مقالات بخش آشپزی ، شیرینی پزی ، دکوراسیون و … مطلب جذاب و خواندنی آماده کرده ایم که در ادامه می خوانید. با مجله تفریحی نارگون همراه شوید

مرغ کبابی

طرز تهیه مرغ کبابی در فر

مواد لازم

مرغ ۱ عدد
سیر ۱ بوته
لیمو ۲ عدد
آویشن ۱ مشت
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب انگور ۲/۳ پیمانه
فلفل سیاه به میزان لازم

مرغ کبابی با لیمو و سیر

طرز تهیه

۱٫ از قبل فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲٫ تکه های مرغ را در سینی فر بگذارید، حبه های سیر، برش های لیمو و بیشتر برگ های آویشن را روی آن ها بریزید.

۳٫ روغن را اضافه کرده و با دست مواد را با هم ترکیب کنید. بعد مرغ ها را به صورت مرتب در سینی بچینید، پوست آن ها رو به بالا باشد.

۴٫ آب انگور را اضافه کرده و کمی فلفل سیاه به آن ها بزنید. روی سینی را با فویل آلومینیومی بپوشانید و برای ۲ ساعت در فر بپزید.

۵٫ فویل آلومینیومی را بردارید و حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید و مرغ را برای ۳۰ تا ۴۵ تا پوست مرغ طلایی شود، بپزید.

۶٫ مقداری برگ آویشن روی مرغ ها بریزید و آن ها را میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ کبابی با لیمو و سیر:

۱٫ از یک عدد مرغ با وزن حدود ۲ کیلو و ۲۵۰ گرم استفاده کنید. آن را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید.

۲٫ حبه های سیر را از هم جدا کنید.

۳٫ لیموها را از وسط نصف کرده و هر کدام را ۴ قاچ کنید.

۴٫ برگ های آویشن را جدا کنید.