طرز تهیه بیف استراگانف جدید و تفاوت

طرز تهیه بیف استراگانف جدید و تفاوت

در این مطلب برای شما عزیزان از سری مقالات بخش آشپزی ، شیرینی پزی ، دکوراسیون و … مطلب جذاب و خواندنی آماده کرده ایم که در ادامه می خوانید. با مجله تفریحی نارگون همراه شوید

طرز تهیه بیف استراگانف

طرز تهیه بیف استراگانف جدید و تفاوت

مواد لازم:

فیله گوساله: 450 گرم
فلفل سیاه (پودرشده): یک دوم ق چ
پیاز (متوسط): یک عدد
آرد: 2 ق س (در صورت تمایل)
نشاسته ذرت: یک ق چ
آب سرد: یک چهارم پیمانه
سس گوجه فرنگی: یک پیمانه
خامه ترش: یک پیمانه
نمک: یک دوم ق س
روغن: برای سرخ کردن

بیف استراگانف، به روش جدید

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگیک

آب گوجه فرنگی: یک پیمانه
گردو (خردشده): یک چهارم پیمانه
سیر (ریز خردشده): 2 حبه
مخلوط سبزیجات معطر (شبت و گشنیز خردشده): یک چهارم پیمانه
نمک: یک ق چ

روش تهیه:

1. گوشت را به تکه هایی به ضخامت 2.5 سانتی متر برش دهید و با استفاده از استیک کوب گوشت را پهن کنید.

2. کمی فلفل سیاه روی تکه های گوشت بپاشید و آنها را به باریکه هایی 2.5 سانتی برش داده و کنار بگذارید.

3. در این فاصله سس گوجه فرنگی را تهیه کنید. برای این کار، سبزیجات و دو حبه سیر را به صورت بسیار ریز خرد کنید و با گردوی خردشده و رب گوجه فرنگی و نمک به خوبی مخلوط کنید. می توانید مقداری پودر فلفل قرمز نیز به مواد اضافه کنید. سس به دست آمده را تا زمان استفاده کنار بگذارید.

4. پیازها را نازک برش دهید و نشاسته و ارد (در صورت استفاده) را در آب سرد حل کنید.

  جمعه‌ سیاه (Black Friday) چه روزی است؟ + نکاتی که نباید فراموش کنید

5. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت زیاد گرم کنید. گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا برشته شود، پیاز خردشده را اضافه کرده و تفت دهید.

6. سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.

7. در این فاصله خامه پرچرب را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید و مخلوط آب و نشاسته (و آرد) را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. خامه ترش را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه تفت دهید. پیاز را در روغن تفت داده تا نرم و کمی طلایی شود.

8. مواد را از روی حرارت برداشته و روی مخلوط گوشت بریزید و حدود 10 دقیقه روی حرارت بگذارید.

9. بیف استراگانف را به همراه سبزیجات، پوره سیب زمینی یا سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.