دستور تهیه املت مدیترانه ای

دستور تهیه املت مدیترانه ای

در این مطلب برای شما عزیزان از سری مقالات بخش پزشکی ، سلامت ، تغذیه، ورزش و … مطلب جذاب و خواندنی آماده کرده ایم که در ادامه می خوانید. با مجله تفریحی نارگون همراه شوید

املت مدیترانه ای

دستور تهیه املت مدیترانه

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد مورد نیاز املت مدیترانه ­ای برای: ۴ نفر
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
ژامبون قارچ و مرغ (یا ژامبون گوشت) ۴۰۰ گرم
گوجه ­فرنگی (حلقه ­شده) ۱ عدد
تخم ­مرغ ۴ عدد
قارچ (اسلایس ­شده) ۴ عدد
فلفل­ دلمه ­ای (خلالی­ خردشده) ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
بکینگ ­پودر یک ­دوم قاشق چایخوری

روش پخت املت مدیترانه ­ای :

هر ورقه ژامبون را روی سطح میز قرار داده و به وسیله کاتر گرد به قطر گوجه ­فرنگی ­ها برش بزنید.

تخم­ مرغ­ ها را داخل کاسه دیگری شکسته، نمک، فلفل، بکینگ­ پودر، قارچ و فلفل ­دلمه ­ای را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.

تابه ­ای راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در میان گوجه­ فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم ­مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.