آموزش تهیه کوفته سیب زمینی شکم پر

آموزش تهیه کوفته سیب زمینی شکم پر

در این مطلب برای شما عزیزان از سری مقالات بخش آشپزی ، شیرینی پزی ، دکوراسیون و … مطلب جذاب و خواندنی آماده کرده ایم که در ادامه می خوانید. با مجله تفریحی نارگون همراه شوید

کوفته سیب زمینی

آموزش تهیه کوفته سیب زمینی شکم پر

مواد لازم:

۸ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و خرد شده
آب (برای پخت سیب زمینی ها)
۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
نمک و فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۳ حبه سیر خرد شده
۱ پیمانه پیاز خرد شده
۱ پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
۶ عدد ران مرغ خرد شده
۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
۲ قاشق چایخوری پودر زیره
مخلوط پنیر مکزیکی
۳ عدد تخم مرغ
۲ پیمانه پودر سوخاری
روغن سرخ کردنی
سالسا

کوفته سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه:

1-یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کنید. سیب زمینی های پوست کنده و خرد شده را درون آن بریزید. اجازه دهید سیب زمینی ها پخته شوند. آن ها را آبکشی کرده و نمک، فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری پودر چیلی روی سیب زمینی ها ریخته و له کنید. سپس آن ها را کنار بگذارید.

2- تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن گیاهی ریخته و پس از داغ شدن، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را درون روغن تفت دهید تا نرم شوند.

3-مرغ های خرد شده را اضافه کنید. روی آن ها نمک، فلفل سیاه، پودر چیلی و زیره سبز بریزید. پس از پخته شدن مرغ ها، آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

4-یک گلوله از پوره سیب زمینی را در کف دست قرار داده و پهن کنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ را در مرکز آن گذاشته، پنیر بریزید و سیب زمینی را قلقلی کنید. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.

5- تخم مرغ را درون یک کاسه کوچک هم بزنید و کنار بگذارید.

6-پودر سوخاری را درون کاسه ریخته و کنار بگذارید.

7-کوفته های سیب زمینی را ابتدا درون تخم مرغ، سپس پودر سوخاری بلغلتانید.

8-درون یک قابلمه متوسط، روغن گیاهی را داغ کنید. سپس کوفته های شکم پر سیب زمینی را درون روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

9-این غذا را به همراه سس سالسا سرو کنید.