آموزش تهیه تیرامیسو شکلاتی

آموزش تهیه تیرامیسو شکلاتی

در این مطلب برای شما عزیزان از سری مقالات بخش آشپزی ، شیرینی پزی ، دکوراسیون و … مطلب جذاب و خواندنی آماده کرده ایم که در ادامه می خوانید. با مجله تفریحی نارگون همراه شوید

تیرامیسو شکلاتی

آموزش تهیه تیرامیسو شکلاتی

مواد لازم برای تیرامیسو شکلاتی

کیک شکلاتی به میزان لازم
خامه فرم گرفته 200 گرم
شکلات صبحانه فندقی یا نوتلا 100 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
قهوه دم کرده غلیظ به میزان لازم

تیرامیسو

خامه رو فرم بدید و پنیر خامه ای رو که به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
نوتلا رو هم که باز باید تو دمای محیط باشه به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
برای این دسر میتونید از باقیمونده کیک های شکلاتی تون هم استفاده کنید. اگه مدل کیکتون جوری باشه که به راحتی پودر بشه ظاهر کارتون زیباتر هم میشه. این کیک شکلاتی برای این دسر کاملا مناسبه و البته شما میتونید از هر کیک شکلاتی دیگه ای و حتی کیک شیفون شکلاتی هم استفاده کنید.
کف ظرف سروتون رو با یک لایه کیک بپوشونید. من از لیوان استفاده کردم.
روی کیک رو با کمی قهوه مرطوب کنید و بعد روش رو با یک لایه کرم بپوشونید. بهتره ضخامت کیک و کرم یکی باشه.
یک لایه دیگه از کیک بریزید و دوباره با قهوه مرطوبش کنید.
و در نهایت لایه آخری باید کرم باشه و با یه کاردک کوچیک روشو کمی صاف کنید.تیرامیسو بهتره قبل از سرو حداقل دو ساعت داخل یخچال بمونه تا طعم ها با هم ترکیب بشن. قبل از سرو میتونید روی دسر رو با پودر کاکائو، شکلات شیو شده و یا فندق تزئین کنید.
من یک مقدار خامه ساده روی دسرهام ریختم و با کمی پودر نسکافه تزئینش کردم.